Het oranje varkentje on tour

Gepubliceerd op 9 mei 2018 om 19:58

Na een succesvolle Remembrance Run op 5 mei waarbij ook het oranje varkentje weer rijkelijk bedeeld is, gaat hij binnenkort weer op tour. Op 19 mei viert Brabant Motors de uitbreiding van hun mooie winkel. En het oranje varkentje is er dan ook weer.

 

Ik zal daar staan met een stand van de British Legion Holland Branch waar je allerlei poppy artikelen kunt kopen welke je MOET hebben. Hiermee ondersteun je Britse veteranen van elke generatie, ook die in Nederland wonen en steun nodig hebben. Daarnaast sta ik er met mijn oranje spaarvarken waarin je kan doneren voor de andere goede doelen waar ik voor rij dit jaar: de Donna Louise Childrens hospice en de British Legion Riders Branch.

 

Ook staat er een stand van de Gentlemens Ride. Ook dit jaar zal ik jaar weer meedoen om bewustwording van de gezondheid van de mannen te verhogen. Hoe goed zorgen wij mannen nu voor ons zelf?

 

Op die dag zijn er proefritten te maken op de nieuwe Benelli’s, is er koffie van een barista, is er Zoet&Zinnig met glazuurbeproevende lekkerheden.

 

Dus er is geen enkele reden om met los geld naar huis te gaan, doe er iets moois mee zou ik zeggen.

 

Meer weten over al deze goede doelen? Je bent zaterdag 19 mei tussen 9:00 en 17:00 van harte welkom bij Brabant Motors Grave, Bosschebaan 9 Velp/Grave.