Gegevens

Ik sta ingeschreven bij de KvK onder nummer: 14106557 TB Fotografie & Advies

Rekeningen mag u betalen op rekeningnummer: NL73 SNSB 0928 6878 05  t.n.v. P.A.H. ten Broeke, Gennep

Mijn BTW-nummer is: NL001855896B21

Leveringsvoorwaarden fotografie

Bij opdrachten voor het maken van foto's zijn te allen tijde algemene voorwaarden conform Dupho augustus 2016 van toepassing. Hieronder zijn ze te downloaden.

DuPho_Algemene_voorwaarden_augustus_2016

Leveringsvoorwaarden Battlefield Tours Veritable

  • You ride on your own bike, you and you only are responsible for what you do. I can't take any liability for your actions. You don't have to do what I do to have a great tour. So ride responsibly.
  • I can't be taken responisble for anything that is happening during the visits of any sites. They are in general public places where you own responsibilty counts.
  • I can't be held responsible for any losses in anyway in case a tour is cancelled, for what ever reason.
  • I can't be held responsible for any errors I make in my tours.

 

  • Jij rijdt op jouw eigen motor dus alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen daden. Je behoeft niet te doen wat ik doe, je behoeft mij niet te volgen. Dus rijd voorzichtig.
  • Ik kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor wat dan ook voorvalt tijdens bezoeken aan o.a. begraafplaatsen, herdenkingsmonumenten, speciale interessante punten. Overwegend zijn wij op openbare plekken waar jouw eigen verantwoordelijkheid geldt.
  • Ik kan op geen enkele wijze verantwoordelijk gehouden worden voor het uitvallen van een tour, aangekondigd of onaangekondigd.
  • Ik kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten in mijn tour.

 

Prijzen/Prices

Over de bedragen wordt geen BTW berekend. 

Stated prices always without VAT.

 

Privacy verklaring

 

Laten we eerlijk zijn

De wet vraagt meer van mij, maar de basis van onze samenwerking is wederzijds vertrouwen. Ik ga netjes met jouw persoonlijke gegevens om, ik ben de enige die ze inziet, ik ga ze niet delen met derden, ik heb helemaal geen zin om de gegevens die ik van jullie heb te verzamelen en die door te verkopen, niet in Nederland, niet in Europa en niet elders op deze wereld. Ik heb echt betere dingen te doen.

Indien er kansen zijn dat twee van mijn contacten samen beter kunnen worden wanneer jullie elkaar kennen, zal ik jullie beiden eerst vragen of het OK is dat ik jullie gegevens deel.

 

Mailverkeer

Indien je mailt naar info@paultenbroekefotografie.nl, paul@paultenbroeke.nl of info@battlefieldtoursveritable.nl zal ik de enige zijn die de mail leest. Ik bewaar de mails in ieder geval een tijdje zodat wij samen terug kunnen komen op onze samenwerking. De mailservers waar ik gebruik van maak zijn van Strato en Jouwweb en die staan in Europa.

Ik verzamel geen mailadressen voor mailinglijsten, ongevraagde nieuwsbrieven en mail zal je dan niet van mij krijgen.

 

Kopen via webshop

Indien je iets koopt via mijn webshop, dan zal de betaling afgehandeld worden door derden, b.v. iDeal, een creditcard maatschappij of Paypal. Op dat moment worden betalingsgegevens gedeeld. Ik ben wettelijk verplicht deze gegevens te bewaren voor de belastingdienst. Ik doe dat tot de belastingaangifte digitaal, daarna alleen op papier.

Ik heb natuurlijk wel wat gegevens nodig, zoals jouw adres en naam. De artikelen moeten natuurlijk wel verstuurd worden. De post weet dan ook dat er een pakketje voor jou onderweg is en de postbode weet dat je iets gekregen hebt. Anders gaat verzending niet lukken. In veel gevallen heb je ook de kans om de artikelen te komen ophalen.

 

Facturen

Ik maak de facturen digitaal op mijn PC en in mijn eigen netwerk waar niemand toegang tot heeft. In principe blijven de facturen digitaal bewaard zolang de wet dat van mij verwacht. Mijn boekhouder verwerkt de facturen. Hij zal ze inzien, maar hij heeft nog minder zin in het verzamelen van gegevens die ik al niet belangrijk acht. 

 

Website

Mijn websites (paultenbroeke.nl, paultenbroekefotografie.nl, battlefieldtoursveritable.nl) bevatten cookies. Wanneer je op deze websites komt kan je kiezen of je dit accepteert of niet. De statistieken laten mij alleen algemene gegevens zien. Dat is b.v. de herkomst van mijn bezoeker op landniveau, welke apparaten zij gebruiken en hoe zij op mijn site beland zijn. Dat helpt mij in mijn communicatie maar ik kan geen persoonlijke gegevens hieruit halen. Dus daar is jouw privacy ook geregeld. De website loopt via Europese providers, Strato en Jouwweb. Zij hebben zich ook aan de AVG te committeren.

 

Telefonie

Volgens mijn partner kan ik net zo goed geen telefoon hebben omdat ik de telefoon toch vaak niet op neem. Maar wanneer ik dat doe, zal ik jouw telefoonnummer zien. Soms, wanneer het handig is in de toekomst, zal ik het nummer opslaan. Ze blijven bij mij op de telefoon waar ik als enige toegang tot heb. Ze staan gedeeld op een Google-account, maar ook Google heeft beloofd de gegevens niet te delen. (nu weet ik niet op wie je het meest kunt vertrouwen, op mij of Google).

 

Volgens mij hebben we het dan zo’n beetje. Wanneer je meent dat ik gegevens van jou heb waarvan je zeker wilt zijn dat ze uit mijn beheer verwijderd moeten worden, neem even contact met mij op:

 

Mail: paul@paultenbroeke.nl

Telefonisch (zie disclaimer eerder….) 06-53929245

 

Deze privacyverklaring is naar eer en geweten opgesteld en in werking getreden op 24 mei 2018.