Fotografie

Het moment! Daar zijn er in een concert, een evenement of mensenleven heel veel van. 

Voor mij gaat het fotograferen over het vangen van een bijzonder moment. Het vangen van een blik, de inspanning tijdens het musiceren of de expressie tijdens het zingen. Maar ook de passie voor vakmanschap en de plechtigheden tijdens herdenkingen.

Mijn kracht zit hem in het onzichtbaar zijn zodat je niet merkt dat er gefotografeerd wordt. Tegelijkertijd ben ik heel nabij om in te kunnen zoomen op wat er gebeurt. Het vastleggen van energie, enthousiasme en beleving tijdens een gebeurtenis.

Ik maak graag en met liefde een registratie van jouw evenement, die bij het terugzien de momenten laten herbeleven.

Er zijn veel mogelijkheden qua het gebruik van de foto's en de kosten. Voel je vrij om vragen te stellen, veel is bespreekbaar.

 

Concertfotografie

Na een intensieve voorbereiding van repeteren staan jullie dan eindelijk op het podium. En wie wil daar nu niet hele goede foto’s van? De weg naar het concert is minstens zo leuk en tijdens dat proces loop ik ook graag een stukje mee. Zo kan ik mij goed voorbereiden op alle belangrijke, mooie en spectaculaire momenten van jullie concert.

Wil je meer informatie over kosten en mijn werkwijze, download dan de flyer.

Concertfotografie 2022

Bands en artiesten

Met jouw band ben je lekker bezig en dan sta je met volle overtuiging op het podium. Hoe mooi is het dan om tastbare herinneringen te hebben van goede kwaliteit, voor Social Media, jullie website of voor een fotoalbum. Ik ben er graag bij. Als muziekliefhebber ben ik in staat volledig bij jullie te zijn en zo DE momenten vast te leggen.

Evenementen

Als organisator van een evenement ben je overal. Je bent gastheer of gastvrouw. Er gebeurt veel om je heen en eigenlijk kom je zelf ogen te kort om alles te zien. Graag leg ik jouw evenement vast om zo een herinnering te hebben aan een mooie dag. Als evenementenfotograaf stel ik datgene wat er gebeurt centraal. Foto's nemen zonder dat men het in de gaten heeft, dat is mijn kwaliteit.

 

"Ik beleef het concert iedere keer opnieuw als ik naar de foto’s kijk, dat is gaaf"

Naast het maken van foto's geef ik ook 1-op-1 coaching bij een specifiek fotografieprobleem en geef ik korte maar intensieve fotografiecursussen. Vraag naar de mogelijkheden.